5 druhov hovädzích rump steakov s bohatou prílohou...
Príďte si pochutnať na poriadnej porcii 200 g šťavnatého mäska s prílohou! Vyberte si z 5 druhov steakov spolu s americkými alebo varenými zemiakmi a anglickou zeleninou v príjemnej reštaurácii so zľavou 50 %!
Odpočet času neurčuje koľko máte času na uhradenie. V prípade ak zvolíte platbu bankovým prevodom napríklad minútu pred vypršaním času, stále máte 3 dni na jej uhradenie a tým pádom na získanie kupónov. Niektoré zľavy pri úspešnom predaji predlžujeme, ale na to sa nespoliehajte, aby ste nepremeškali Vašu akciu :)
Labužníci dobrého jedla, zastavte sa v Pivnici u Petra a pochutnajte si na kvalitných rump steakoch z čerstvého hovädzieho mäsa! Doprajte si gurmánsky zážitok plný skvelých chutí! Reštaurácia Pivnica u Petra Vám ponúka čerstvé, kvalitné a najmä chutné hovädzie rump steaky spolu s prílohou teraz za skvelú cenu 7,99 € namiesto pôvodných 16,10 €.
Vyberte si z 5 druhov steakov:
• Steak s vajcom (200 g), americké zemiaky alebo varené zemiaky, anglická zelenina
• Pffeffer steak (200 g), americké zemiaky alebo varené zemiaky, anglická zelenina
• Steak s bylinkovým maslom (200 g), americké zemiaky alebo varené zemiaky, anglická zelenina
• Diabolský steak (200 g), americké zemiaky alebo varené zemiaky, anglická zelenina
• Steak s nivovou omáčkou (200 g), americké zemiaky alebo varené zemiaky, anglická zelenina
Steaky z hovädzieho mäsa sú jedny z najbezpečnejších čo sa týka možných zdravotných rizík. Baktérie neprenikajú do hlbších štruktúr mäsa, preto hovädzie steaky môžme podávať aj v polosurovom stave. Steaky sa obvykle režú na 2,5 cm a dôležitú úlohu zohráva marináda, ktorá zjemňuje chuť. Pripraviť sa môže z rôznych ingrediencií. Aby bol steak šťavnatý, soliť by sa mal až na tanieri.
Hovädzie steaky môžu byť prepečené na rôznu úroveň. Je len na Vás akú si vyberiete.
• Surový (Raw) - je len krátko povrchovo prepečený. Neodporúča sa, pretože môže spôsobiť zdravotné riziká
• Krvavý (Blue rare) - má dokonale prepečený povrch a vnútri je krvavý
• Stredne krvavý (Medium rare) - má prepečený povrch a čiastočne aj vnútro
• Stredne prepečený (Medium) - je prepečený na povrchu a jadro má ružkovkasté a šťavnaté.
• Takmer prepečený (Medium well done) - povrch aj jadro sú prepečené
• Prepečený (Well done) - je dokonale prepečený aj do hĺbky
Pivnica u Petra
Reštaurácia je rozdelená na fajčiar a nefajčiar. Nachádza sa na frekventovanom mieste na Obchodnej ulici 66/A. Čapujeme Pardubické pivo 4 rôzne druhy Pernštejn 10° a 12°, Taxis 14°a Porter tmavý 19°,ponúkame archívne vína značky Movino. Môžete si u nás vybrať z denného menu, alebo si vybrať z ostatných jedál na objednávku. Ponúkame možnosť rezervovať si miestnosť na menšie oslavy, promócie, svadby a firemné posedenia. Kapacita reštaurácie je 60 miest.
Pokiaľ máte otázky týkajúce sa platby kupónu, jeho obdržania a iné, kontaktuje nás na info@primazlavy.sk alebo na tel. 0948 090 058.